SMS lån med betalningsanmärkning

sms lån med betalningsanmärkningDet är fullt möjligt att få ett sms lån med betalningsanmärkning. Flera lånegivare gör en egen kreditbedömning som baseras på din nuvarande ekonomiska status och inte den historiska. Eftersom det rör sig om mindre lånebelopp så blir således inte kraven lika höga. Det krävs dock oftast att du har någon form av inkomst för att få ett smslån beviljat med betalningsanmärkningar. Det finns fall där betalningsanmärkningar har drabbat mer eller mindre oskyldiga människor men oftast så handlar det om att personen varit oaktsam med sina räkningar eller dragit på sig för stora skulder och sedan inte kunnat betala dem. Oavsett vilket så förstår de flesta lånegivare av sms lån att man faktiskt kan ha en sund ekonomi trots att man har betalningsanmärkningar, just därför görs det en individuell bedömning av varje ansökan. Det är viktigt att man förstår allvaret i att ha betalningsanmärkningar och att oaktsamhet kan resultera i en förvärrad ekonomisk situation.

Ansök om sms lån trots betalningsanmärkning

Alla våra lånegivare ger dig information om vad som gäller om du vill ansöka om ett sms lån med betalningsanmärkning. Det är tryggt, enkelt och tydligt med sms lån och så länge din nuvarande ekonomiska situation stödjer ett sms lån så är det ingen som helst fara att ansöka och att låna pengarna. Se vår lista med lånegivare och besök deras hemsidor för mer information eller besök www.sverigekredit.se/betalningsanmarkningar för att se ännu fler sms lån som du kan ansöka om med betalningsanmärkning.

Vi försöker så gott vi kan att vägleda dig och ge sunda rekommendationer, därför vill vi ge dig information om just betalningsanmärkningar och vad som gäller och kan hända.

Betalningsanmärkning är inte farligt men allvarligt

Om man fått en betalningsanmärkning så betyder det att man oftast haft en osund ekonomi. Om man fortsätter att ignorera sin dåliga ekonomi och drar på sig fler skulder i form av sms lån, så kan situationen snabbt förändras bli helt ohållbar. Att få en betalningsanmärkning är bara första steget i en riktigt osund ekonomi. Oftast får man sin betalningsanmärkning när ett obetalt ärende når ett inkassoföretag som inte får sina pengar i tid. Om man fortsätter att dra på sig skulder och det hamnar fler ärenden hos Inkassoföretagen, så får man fler betalningsanmärkningar och till slut hamnar ärendet hos Kronofogden. Nu är krisen ett faktum och risken är stor att en utmätning görs. Detta innebär att Kronofogden tar alla dina tillgångar av värde och kontaktar din arbetsgivare för att se till att du endast får behålla en minimal del av din lön tills dess att hela din skuld är betald. I vissa fall kan man lägga upp en återbetalningsplan i samråd med Kronofogden och således slippa utmätning.

Detta är inte menat att avskräcka från att ansöka om ett sms lån trots att man har betalningsanmärkningar, det är ren information och en rekommendation om att ta alla sina lån och skulder på allvar.